Den magiske ventetiden!

Tenk å bære frem et barn eller flere, det er noe helt spesielt. Jeg ønsker å gi alle gravide den følelsen jeg fikk når jeg foreviget min ventetid. Kort fortalt hadde jeg et grusomt svangerskap og følte meg ikke bra. Heldigvis tok jeg meg tid og ork til å forevige magen. Søstra mi sminket meg og jeg følte meg fantastisk i et lite øyeblikk. De bildene er noe av det kjæreste jeg har den dag i dag, for de gir meg følelsen av å glede meg til å møte tvillingene og følelsen av å bære frem barn, noe som er noe av det vakreste jeg vet. Jeg hjelper deg mer enn gjerne å forevige ventetiden og gjør den litt mer magisk for deg! 

Den gylne time er noe jeg prioriterer når det kommer til mine fotograferinger. Jeg elsker det vakre, myke lyset som solnedganger gir. Jeg har en god del kjoler til utlån til de som skulle ønske det, kjoler til ulike størrelser og det kommer bare flere og flere inn i samlingen i løpet av året. Jeg bruker og dyktige blomsterdekoratører til nydelige hårkranser om man skulle ønske det.

VENTETIDEN

Ønsker du å forevige denne tiden anbefaler jeg deg å ta bildene fra og med uke 28 og før uke 35. Utifra min erfaring har de fleste mere overskudd denne perioden av svangerskapet og føler seg bedre i formen. 

GRAVID

4499,- 
 

Inkluderer: 

10 bilder ferdig redigert

Bildene leveres digitalt og
er høyoppløslige 

Utlån av kjoler/rekvisitter

Moms

GRAVID + NYFØDT

7999,- 
 

Inkluderer: 

20 bilder ferdig redigert

Bildene leveres digitalt og
er høyoppløslige 

Utlån av kjoler/rekvisitter

Moms